SUPER OFERTA - Lichidare stoc: Centrala termica pe lemne Utility Sicuro Top, 29 kW, KLOVER

ISH Design Plus Certificari KLOVER Sistemul SICURO top Recomandari intretinere Recomandari peleti Transport Gratuit Mediul inconjurator De ce KLOVER?

Sistemul SICURO top

Sistemul SICURO top nu este decat un vas de expansiune deschis ce este incorporat in soba, cu presiunea zero si se afla in toate produsele Klover cu combustibil solid, adica lemne, garantand o siguranta in orice conditii de folosire.

Sistemul SICURO top a fost realizat si patentat de catre Klover si a revolutionat toate produsele pe combustibil solid/lemne.

Sistemul SICURO top

Toate produsele ce au incorporat Sistemul SICURO top folosesc un lichid anti coroziune pentru a garanta o lungă durată a corpului cazanului si a intregului sistem.

Siguranta totala

Sistemul Sicuro top functionează cu presiunea zero în corpul cazanului si in cazul lipsei energiei electrice nu prezintă nici un risc, diferit de produsele traditionale existente pe piata.

Montaj usor

Sistemul Sicuro top nu necesită un alt vas de expansiune deschis in instalatie.

Compatibil cu orice tip de cazan. Permite instalatorului de a efectua usor si simplu instalarea.

Sistemul SICURO top

Extragerea usoara a serpentinelor

Inima sistemului, adica ambele serpentine din INOX ce sunt instalate in vasul de INOX,

permite extragerea si inlocuirea din cazul in care apare un defect.

Totala absenta de condens

În timpul functionarii cazanului/produsului, spre deosebire de alte produse de pe piata fara acest sistem, nu este nevoie de verificarea produceri condensului din interiorul cazanului, deoarece temperatura variaza minim.

Aceasta este una din caracteristicile importante a Sistemului Sicuro top.

Sistemul SICURO top

Creozot

Crustele de creozot ce se formeaza sunt din cauza gazelor de fum ce intra in contact cu condensul. Aceasta este cauza principală prin care cu timpul cazanul  pierde eficienta/randamentul.

Cu ajutorul Sistemului Sicuro top, formarea creozotului este minima iar randamentul ramane mereu constant dealungul timpului.

Consumul de lemne redus cu timpul

Formarea minima de creozot permite mentinerea randamentul constant a cazanului si consumul de lemne.

Sistemul SICURO top

Protectia Long life

Cu ajutorul lichidului Long life, studiat pentru Sistemul Sicuro top, garanteaza maxima protectie a corpul cazanului si a serpentinelor contra coruziunilor.

Instalatie economica

Multumita avantajelor obtinute cu ajutorul Sistemului Sicuro top, nu mai sunt necesare componente hidraulice externe pentru instalatie, precum: (vas deschis, valva anticondens, lucrari prin pereti, pompa, etc) etc.) astfel incat se reduc costurile finale ale instalarii produsului si tot odata garanteaza compatibilitate totala cu orice implant.

EFICIENTA + CALITATE + DESIGN + FIABILITATE = KLOVER Italia
Nu v-am convins? Atunci va asteptam in SHOWROOM-ul nostru din:
Strada Agnita nr. 45, sector 6, Bucuresti, Romania
Tel: 0723.160.638 / 0770.132.847
Program: L-V: 09-17:30 / S: 10-14
contact
2019 @ KLOVER Romania